Door zijn grote veelzijdigheid aan oorzaken wordt hieraan gewerkt,om meer duidelijkheid over dit onderwerp te geven. Maar wat wel belangrijk om te weten is bioresonantietherapie achterhaalt voor vrijwel 100 % de oorzaak!
Chronisch vermoeidheidsklachten kunnen legio oorzaken hebben. Ik zal een aantal hiervan benoemen.
Ziekte van Pfeiffer, Epstein-Barr virus, regulier te testen door bloedonderzoek, ooit dit virus gehad dan blijft deze het gehele leven aantoonbaar,dus of de vermoeidheidsklachten van nu Pfeiffer is blijft nog de vraag. Constant vermoeidheid.
Cytomegalie, CMV, ook een virus, deze geeft vaak vermoeidheidsklachten met een wisselend verloop, dan gaat het weer beter,komt er weer een terugval. Ook testen middels regulier bloedonderzoek

Candida schimmels, veel voorkomend in de slijmvliezen, met name in de darmflora, kunnen een opgeblazen gevoel geven,winderigheid,houden van zoetigheid, nemen veel energie weg uit de dagelijkse stofwisseling en daardoor chronische vermoeidheid. Wordt vrijwel nooit regulier getest en benaderd.
ME, oorzaken van ME kunnen ook legio zijn, teveel om hierover te berichten. Wel kan een voedingsmiddel zeer behulpzaam zijn. L-Carnitine is een natuurlijk aminozuur, goed voor energie van de spieren,hartspier en hersenen, dan wel de meer specifieke Acetyl-L-Carnitine 500 mg gebruiken voor de energie in de hersenen. Firma Bonusan, te koop bij goede voedingssupplementenshops of te bestellen via apotheek, niet in zorgpakket, ong.30 euro.
CVS, Chronisch vermoeidheids syndroom, vergelijking met ME Acetyl-L-Carnitine 500 mg kan de hersenactiviteit verhogen.
Ijzertekort, regulier via huisarts te testen, spinazie eten helpt niet, staaltabletten soms, beter een goed ijzersupplement via voedingswinkels.
Vit B12 Een tekort kan legio klachten geven,zeker chron.vermoeidheid, regulier testen kan maar waarden liggen veel te laag, van 50 jaar terug,moet is aangepast worden. Iedere dag 1 pilletje opzuigen onder de tong 1500 mcg, 3 dagen later verdwijnen de klachten.

Straling, Electrosmog en met name Geopatische straling kunnen chron.vermoeidheidsklachten veroorzaken, verban dan accuut jouw mobiel uit de slaapkamer snachts en gebruik een gewone wekker, en leg je mobiel zeker niet onder jouw kussen.

Uw specialist in Bioresonantie Therapie        06 100 750 14