Chronische vermoeidheid, slapeloosheid en onrustig slapen komt bij vliegeniers in de burgerluchtvaart regelmatig voor.
Vliegtuigmaatschappijen geven tijdsverschillen in vreemde landen aan als reden van deze klachten,gedeeltelijk misschien waar,maar het grootste probleem is de cockpit, met name het voorste gedeelte waar de radarontvangst gesitueerd is.
Waarschijnlijk bevindt zich een kooi van Faraday in de cockpit, doch is deze onvoldoende om alle straling om te buigen.
Piloten worden constant belast met straling van verschillende frequentie modules, deze frequenties kunnen zeer zeker klachten geven als vermoeidheid,slapeloosheid en/of onrustig slapen. Het is algemeen bekend dat beide piloten op kruishoogte soms even in slaap kunnen dommelen,geen radiocontact meer hebben, F-16 jagers langszij is het gevolg, Intercontinentaal boven de oceanen is minder radiocontact en daarmee de kans kleiner dat men dit verschijnsel opmerkt.

Bioresonantietherapie heeft de mogelijkheid deze stralingen te testen en individueel te behandelen, de klachten zullen verminderen en tenslotte verdwijnen. Wel is een aanbeveling om anti-stralingsattributen bij zich te dragen om minder belast te worden. De meest prettige is een armband in verschillende kleuren, alhier verkrijgbaar.

Uw specialist in Bioresonantie Therapie        06 100 750 14