Ziekte van Lyme,genoemd naar een plaats in Amerika waar de ziekte als eerste in 1975 is ontdekt of te wel Borreliose wordt veroorzaakt door een bacterie Borrelia Burgdorferi.
Deze wordt via een tekenbeet geinfiltreerd in ons lichaam, overigens zijn niet alle teken besmet, gem. 20 % in Nederland. Vaak zijn wij er niet van bewust ooit een beet gekregen te hebben.
Momenteel zijn er in Duitsland en USA onderzoeken gaande wat betreft de overbrenging van de bacterie via muggen en/of vliegen, die besmet zijn door de teek naar de mens toe.

De Borrelia Burgdorferi bacterie nestelt zich na enige maanden door intracellulaire cystevorming en kan hierdoor niet meer via regulerend bloedonderzoek positief getest worden. Dit is het gevaar van een sluimerend aanwezige bacterie.
Klachten bestaan uit zogenaamde auto-immuunziekten; het lichaam valt zijn eigen zelfregulerend afweersysteem aan. De klachten kunnen zich uiten in reumatische spier/gewrichtsklachten, neurologische verschijnselen en vermoeidheidsproblematiek,naast mogelijke orgaanklachten.

Bioresonantietherapie heeft als enige therapie de mogelijkheid om de bacterie uit zijn omsloten isolement te halen en daarna aan te vallen met zijn eigen weliswaar omgekeerde frequentiegetal.daardoor zal de activiteit van de bacterie afnemen.

Soms kan dan antibiotica eventueel ingezet worden om de vrijgekomen borrelia te doden.
Er zijn verschillende supplementen verkrijgbaar tegen de aandoening, deze kunnen in de praktijk getest worden.

Tevens worden co-infecties van Lyme getest en bij posiviteit meebehandeld

Bioresonantie Amsterdam is de praktijk gespecialiseerd in uitgebreide therapiemogelijkheden wat betreft Lyme, men hoeft dus niet naar het buitenland te gaan voor de therapie.

Bij ons wordt Lyme therapie individueel uitgetest en behandeld .

Uw specialist in Bioresonantie Therapie        06 100 750 14