Disharmonische frequenties vanuit ieder gestoord lichaamsonderdeel worden naar de Bicom-computer geleid en worden verwerkt tot therapiesignaal.

De harmonische (gezonde) trillingen worden aan het lichaam teruggegeven; de foutieve (ongezonde) trillingen worden in spiegelbeeld teruggegeven en zij verzwakken de foutieve trilling of heffen deze zelfs helemaal op. Daardoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

Via kabels wordt de informatie naar het Bicom-apparaat geleid. In het apparaat worden door een hightech filter de pathologische en fysiologische trillingen van elkaar gescheiden.
De gezonde trillingen worden versterkt of verzwakt teruggegeven, de ziekmakende trillingen worden in spiegelbeeld teruggeleid. De op deze manier ontstane tegentrillingen verzwakken in het lichaam de ziekmakende informatie en kunnen bij herhaling van de therapie de ziekmakende informatie volledig doen verdwijnen.

Testen van de harmonische en/of disharmonische trillingen geschied via een biotensor of EAV-methode (electro acupunctuur Voll).

De Bicom Optima is uitgerust met een multisoft module, waarbij de trillingspatronen digitaal zijn opgeslagen in de computer. Specifieke persoonlijke negatieve trillingspatronen worden opgeslagen in ampullen en getest, bijvoorbeeld melk, tarweallergie, ziekte van Lyme,darmproblematiek etc.

De therapie wordt via een magnetische-rugplaatelectrode en/of koperen kogelelectroden doorgegeven en is pijnloos en ontspannend.

Verder worden voedingsadviezen gegeven. Supplementen aanbevolen, eventueel via ons te verkrijgen voor een scherpe prijs !! Aangesloten bij de meest gangbare groothandels in Nederland .

Het is wel zeer belangrijk om zeker binnen 24 uur na de behandeling 2 liter mineraalarm water te drinken om de afvalstoffen af te voeren uit ons lichaam. (inclusief wateradvies bij onze therapie)
Samengevat:

Bicom Bioresonantietherapie is een universeel inzetbare, pijnloze en effectieve behandelingsmethode om schadelijke of ziekmakende informatie in het lichaam te herstellen, belastingen op te heffen.

Voor meer informatie en/of vragen kunt met ons telefonisch contact op nemen (06-10075014)
of mailen via info@bioresonantie-amsterdam.nl.